Snyd med feriepenge?

3F er i dag ude med en kritik mod virksomheder, der tilsyneladende ikke indbetaler overskydende feriepenge til Arbejdsmarkedets Feriefond. Ikke udbetalte feriepenge skal i følg ferieloven indbetales til fonden, der har til formål støtte feriemuligheder for lønmodtager.

Det er påfalden at selv store virksomheder med mere end 1000 medarbejdere, erklærer at alle medarbejdere har holdt al ferie, og alle feriepenge er udbetalt. Om det skyldes bevidst spekulation fra virksomhederne eller rod i administrationen af feriepenge, er svært at give et bud på.

Det skulle dreje som et et beløb på op mod 70 mio. kr.  i manglende indbetaling af feriepenge alene i 2007. Husk at du selv som lønmodtagere husker at kontrolere om du har fået udbetalt, de feriepenge de er berettiget til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>