Folketingsvalg 2011 – d. 15. september

Så blev der udskrevet folketingsvalg som afholdes d. 15. september 2011. Spændende bliver det, om Helle Thorning og Villy for held med deres fortsatte vælger bedrag, og kan vinde valget på at bilde vælgerne ind at de bare kan trylle lidt med nogle ”fremrykket investeringer” (altså forbrug for lånte penge og gældsætning af den danske stat og kæmpe regning til fremtidige generationer – dine og mine børn! – som så skal spare endnu mere på velfærd og betale renter og afdrag på papegøje-Helle og Villys vilde over-forbrug) og vupti er Danmark helt fri af den globale økonomiske nedgang og fremtidige demografiske udfordringer med flere ældre på pension, der skal forsørges af færre unge på arbejdsmarkedet. Det går ganske enkelt ikke op! Sandheden er, at når der har været folketingsvalg og så kommer der helt andre ting på bordet. De kommende år står på massive nedskæringer på de offentlige finanser, og det er ligegyldigt, hvilken regering vi får. Forskellen er blot at S-SF-LO prøver at bilde danskerne ind, at det ikke vil ske med dem ved magten.

Men det kommer til at gå nogenlunde sådan her: S-SF-LO vinder magten efter det kommende folketingsvalg. Kort efter bedyrer de, at de ser endnu være ud med økonomien end det de gik på valg med, og at den gamle VK-regering har skjult, hvor slemt det virkeligt står til. Derfor bliver de alligevel nød til at gennemføre efterlønsreformen (afskaffe efterlønnen) bevare dagpengereformen (Nedskæring i dagpengeperioden) samt indføre en række nye skatter udover dem, de allerede har annonceret herunder en eller anden form for boligskat.

For bare at nævne nogle af de måder papegøje-Helle og Villy bedrager vælgerne op til det forestående folketingvalg:

  • De såkaldte 12 minutter mere betyder, at hver eneste dansker på arbejde skal arbejde 1 timer mere om ugen eller 1,5 uge mere om året. Hver eneste! Ellers går regnestykket ikke op. Og ikke noget med at gå 5 minutter før om fredagen, hvor du nu skal arbejde til 17 i stedet for 16. for ellers mister vi produktion. Og så mangler der penge. Heller ikke selvom børnene skal hentes i børnehave.
  • Der indføres skatter for 30 milliarder kroner. Den såkaldte bank- og millionærskat udgør kun ca. 3 mia. heraf, resten skal betales af ganske almindelige danskere. Det svarer til 5.000 kr. om året for hver eneste dansker fra spæd til olding. Penge som koster på forbruget og derfor svækker økonomien yderligere og skaber højere arbejdsløshed. Så meget for vækst og flere arbejdspladser!
  • De såkaldte vækst-initiativer finansieres med omkostninger til arbejdsgivere der væsentligt forringer den danske virksomheder og vil flytte over 100.000 danske arbejdspladser til udlandet, hvor omkostningerne er lavere.
  • De fleste beregner for effekten er meget positive skøn og hele S-SF-LO’s plan er baseret på ren casino-økonomi (Mon det bliver rød eller sort?).

Så altså om 19 dage er der folketingsvalg 2011. Lad os håbe at de kritiske journalister begynder at grave lidt i S-SF-LO’s plan, så nogle af deres forslag bliver seriøst afdækket, så vælgerne kan få sandheden af vide inden valget, og de ikke får held med deres historiske vælger bedrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>