Find nyt job

Her er nogle metoder til at finde et job:

Lokale aviser
Lokale aviser er en god kilde til at finde et job i dit lokalområde. De er det første sted, mindre virksomheder vil reklamere for deres job, da det er billigere end reklame, gennem en rekrutteringsbureauer eller jobsites.

Der er også den fordel, at der sandsynligvis vil være mindre konkurrence, for det job du går efter i dit lokalområde.

Nationale aviser
Nationale aviser har de samme fordele for jobsøgning som lokale aviser – de job der annonceres er for dit lokalområde.

Nationale aviser har den ekstra fordel, at de tiltrækker større arbejdsgivere og har større og mere varieret rekruttering sektioner.

Jobsites
Har alle fordelene fra nationale aviser, men giver endvidere let overblik over geografi og sektorer. Konkurrencen om job opslået på jobsites er dog meget stor. Så du bør også bruge andre metoder.

Henvisninger/ Anbefalinger
Mange virksomheder starter med at søge i egne og ansattes netværk, når de søger en kandidat til et job – kender du nogen, der kan være i stand til at henvise dig til deres arbejdsgiver? Brug dit netværk!

Send dit CV ud
Lav en liste over arbejdsgivere, som du gerne vil arbejde for og send dit CV og følgebrev til HR afdelinger i disse selskaber. Husk at følge det op med et telefonopkald.

Fagblade
Hvis dit erhverv har et tidsskrift har det måske en jobsektion.

Held og lykke med at finde et job!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>